Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Ruger

Ruger

Ruger
Ruger 10/22

Sturm, Ruger & Co., Inc. je eden vodilnih državnih proizvajalcev robustnega in zanesljivega strelnega orožja za komercialni športni trg. Z izdelki, izdelanimi v Ameriki, Ruger potrošnikom ponuja skoraj 800 različic več kot 40 linij izdelkov. Že več kot 70 let je Ruger model družbene odgovornosti in odgovornosti skupnosti. Naš moto, "Proizvajalci orožja za odgovorne državljane®," odseva našo zavezanost tem načelom, ko trdo delamo za zagotavljanje kakovostnega in inovativnega strelnega orožja.

RUGER 10/22

Vsaka puška 10/22®, ki pride s proizvodne linije, ki so jo izdelali ameriški delavci v naših ameriških tovarnah, je kakovostno strelno orožje. Z milijoni prodanih v razponu v več kot pol stoletja je bila Ruger® 10/22® dolgo priljubljena ameriška puška z robnim vžigom. Ko gre za izbiro vaše naslednje puške .22, se ne zadovoljite z imitacijo, naj bo original - RUGER

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.