Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer 303

Sauer 303

Sreča trenutka...
...v pogonu se vse dogaja hitro in tam ni prostora za drugorazredno orožje. Polavtomatska puška Sauer S303 je prava izbira za lov na pogonih.

NOVA SAUER 303 - ELEGANTNA. HITRA. ZANESLJIVA

Ko goniči kričijo in psi lajajo, se kmalu zatem izpod grmovja poženejo divji prašiči, je čas za polavtomatsko puško S303. Naša nova S 303 združuje eleganten videz z največjo učinkovitostjo in zagotavlja varen nadaljnji strel brez ročnega ponovnega polnjenja. Vendar pa ta puška ponuja še več: polavtomatski mehanizem zmanjša odsun puške za skoraj 30 odstotkov, natančnost pa ostaja v vsakem trenutku neomajna. Zato je nova S 303 nesporna kraljica lova. Mini univerzalni ključ, ki je vgrajen v kopito puške, je na prvi pogled videti le kot snemljiva zanka za pas. Po odstranitvi se pokaže, da gre za izjemno stabilen ključ, s katerim lahko prednji del in kopito v trenutku razstavite brez uporabe drugega orodja. To ni briljantno le med potovanjem, temveč tudi takrat, ko se puška na lovu umaže in jo je potrebno hitro očistiti.

ZAŠČITENA PRED UMAZANIJO

Trdno kromirana cev zagotavlja trajno zaščito pred korozijo. To podaljša življenjsko dobo vaše puške S 303, če jo redno čistite v predpisanih časovnih presledkih.

OPTIMIZIRANA ZASNOVA NA NOTRANJI IN ZUNANJI STRANI

Zaradi popolnoma prenovljenega sistema je nova polavtomatska puška S 303 zanesljiva in obvladljiva lovska spremljevalka.

SPROŽILEC BLACK MAGIC

Ustrezen potisk sprožilca za lov v pogonu, ki se pri natančnih strelih z velike razdalje razbije kot steklo: zaradi dih jemajoče mase sprožilca 950 g je S303 odličen spremljevalec v vseh lovskih razmerah.

ENOSTAVNO ZAKLEPANJE

Tako kot pri S 404 tudi pri S 303 ergonomsko popolna in gladka kovinska varovalka na zaklepu omogoča udobno in izjemno tiho zaklepanje puške. S pritiskom na gumb s palcem se varovalka tiho pomakne nazaj v odklenjen položaj. Poleg tega je mogoče puško polniti in odpirati tudi v odklenjenem položaju: V ta namen se preprosto dotaknite varovalke in jo potisnite 2-3mm navzgor in varno odprite S 303.

ENA ZA VSE

Odslej je preizkušeno in v ničelno stanje vrnjeno Sauerjevo univerzalno držalo (SUM) S 404 tudi merilo za vse stvari na novi S 303. To zagotavlja, da se strelec lahko z bliskovito hitrostjo osredotoči na tarčo in mu ni treba dvigniti glave, da bi izkoristil ves potencial natančnosti. SUM je na voljo za vsa običajna montažna vodila (swarovski SR, Zeiss ZM rail, ...) ter za vse premere obročev od 1 palca do 40 mm.

ODLIČNA ZANESLJIVOST

Optimizirano delovanje s plinom zagotavlja S303 odlično zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Njegova jeklena konstrukcija dodatno zagotavlja želeno zgornjo težo puške in s tem optimalne lastnosti pri streljanju na premikajočo se divjad

POPOLNA VARNOST

Preverjeno in priljubljeno zaklepanje nabojnika MagLock zdaj zavaruje tudi nabojnik puške S 303. Zaradi optimalnega položaja ne preprečuje le nenamerne izgube nabojnika, temveč se dobesedno odklene z enim samim potegom, kadar je treba hitro zamenjati nov nabojnik.

S303 SELECT

Ergonomija v klasičnem dizajnu: novi model S 303 je zdaj na voljo tudi z lesenim kopitom, ki se ponaša z elegantno in presenetljivo lasersko obdelavo kopita. S 303 ErgoLift Select ima poleg tega leseno kopito, ki mu je mogoče individualno nastaviti višino ličnice z uporabo Sauerjevega mini univerzalnega ključa (MUS), ki je vgrajen v vrtljivo zanko.

S303 ARTEMIS

Krajše kopito, prilagojen razmak med sprožilcem in gumo kopita ter tanek pištolski ročaj : S303 Artemis je naša prva polavtomatska puška, ki je prilagojena posebnim telesnim meram žensk in drobnih strelcev.

S303 CLASSIC XT

S303 Classic XT je zaradi izjemno robustnega sintetičnega kopita vsestranska polavtomatska puška za ambiciozne lovce - za vse vrste lova in v vsakem vremenu.

S303 SYNCHRO XT

S 303 Synchro XT s svojim robustnim in ergonomsko dovršenim kopitom ter nastavljivo ličnico prepričljivo dokazuje, da elegantna lovska puška ne potrebuje nujno lesenega kopita.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.