close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

PARD

PARD

PARD je vodilno podjetje na področju inovativnih naprav za nočno opazovanje in termovizij. Naša strast je ustvarjati vrhunske izdelke, ki izpolnjujejo kritične potrebe lovcev, strelcev in navdušencev na prostem. Verjamemo, da si naše stranke zaslužijo le najboljše naprave, ki jim omogočajo izjemno zmogljivost in zanesljivost v najzahtevnejših pogojih.

Naša predanost kakovosti je ključnega pomena. Vsak izdelek PARD je skrbno oblikovan in izdelan z uporabo najnovejše tehnologije in inovativnih rešitev. Sodelujemo s strokovnjaki na področju nočnega opazovanja in termovizije, da zagotovimo, da naši izdelki izpolnjujejo visoke standarde in pričakovanja naših strank.

Naš cilj je zagotoviti, da imajo naše stranke enostaven dostop do naših izdelkov. Zavezani smo zagotavljanju visokokakovostne storitve in podpore strankam, da se zagotovi, da bodo naši izdelki izpolnili njihove potrebe in pričakovanja.

Verjamemo v moč tehnologije, da izboljša vaše izkušnje na prostem. Z veseljem bomo vaš vir najboljših možnih izdelkov, ki vam omogočajo, da dosežete svoje cilje in uživate v neponovljivi pustolovščini v naravi.

Naše poslanstvo je zagotoviti inovativne naprave za nočno in toplotno opazovanje, ki bodo izpolnjevale potrebe lovcev, strelcev, navdušencev na prostem in varnostnega osebja. Želimo, da naše stranke lahko uporabljajo najnovejšo tehnologijo pri svojem delu, ki jim bo omogočila izboljšanje učinkovitosti, varnost in uspeh pri njihovih dejavnostih, pa naj bo to lov, streljanje, varovanje ali nočna patrulja.

Naša vizija je postati vodilno podjetje na svetu na področju nočnega vida in termovizije. Zavezani smo, da postanemo visokotehnološko podjetje, ki uživa spoštovanje strank tako doma kot v tujini. S stalnimi inovacijami in izboljšavami bomo zadovoljevali pričakovanja naših strank in zagotavljali trajnostne, visokokakovostne izdelke.

Vidimo odnos, v katerem zmaga vsak. Zavezani smo zagotavljanju najboljše izkušnje za naše stranke, s stalnim razvojem, inovacijami in rastjo kot blagovna znamka. Skozi ta proces bomo še naprej gradili zaupanje strank, kreirali dolgoročne odnose in postali priznana svetovna avtoriteta na področju nočnega in toplotnega opazovanja.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.