close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Termovizijski monokularji

Z InfiRay termalnimi monokularji boste vstopili v svet izjemnega nočnega opazovanja. Ti vrhunski monokularji so zasnovani z uporabo napredne termalne slikovne tehnologije, ki vam omogoča, da zaznate toplotno energijo in jo pretvorite v jasno in podrobno vidno sliko. Ne glede na popolno temo, meglo ali dim, boste lahko z InfiRay termalnim monokularjem opazovali predmete in živali z neverjetno jasnostjo.

Z različnimi modeli in možnostmi, kot so različne ločljivosti slik, digitalni zoom, sledenje premikajočim se tarčam ter možnosti snemanja videa in zajemanja fotografij, vam InfiRay termalni monokularji omogočajo prilagodljivost in prilagajanje vašim potrebam. Njihovo ergonomsko oblikovanje in lahka konstrukcija omogočata udobno in preprosto uporabo, ne glede na okolje.

Zanesljivost in kakovost sta osrednjega pomena pri InfiRay. Njihovi termalni monokularji uporabljajo visokokakovostne komponente in napredno tehnologijo, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Z InfiRay termalnimi monokularji boste v celoti izkoristili svoje nočno opazovanje in doživeli nepozabne trenutke v naravi.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.