Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Bergara

Bergara

ZGODOVINA NATANČNOSTI

Proizvedeno v Bergari v Španiji, regiji, ki je znana po proizvodnji nekaterih najboljših pušk na svetu, je Bergara združila tehnično najnaprednejšo opremo za proizvodnjo cevi z neomajno zavezanostjo kakovosti in vrednosti. Ta vrhunska tehnologija v kombinaciji z desetletji izkušenj pri izdelavi cevi zagotavlja cev, ki deluje, kot bi bil narejen po meri.

Naše cevi uporabljajo tako orožarji kot najnaprednejši proizvajalci orožja na svetu.

Standardizirali smo portfelj izdelkov, da bi v nekaj dneh dobavili prazne cevi za katero koli znamko orožja. Poleg tega smo vključili konture cevi B14 HMR in BMP za strelce, ki želijo zamenjati cev na svojo puško B14.

SERIJA B14
Bergara je hitro postala eden najbolj cenjenih proizvajalcev cevi na svetu. Proizvedeno v Bergari v Španiji in ki ga uporabljajo številni vrhunski proizvajalci orožja v Evropi in Združenih državah, smo združili tehnično najnaprednejše tehnike izdelave cevi, najsodobnejše stroje in neomajno zavezanost kakovosti za podjetje, ki je sinonim za natančnost. In zdaj z našimi cevmi gradimo več linij visokokakovostnih taktičnih in lovskih pušk.

B-14  WILDERNESS SERIES

Če premostimo vrzel med serijo B-14 in Premier, vam predstavljamo serijo B-14 Wilderness. Ta serija obravnava potrebo po puškah, ki se lahko uprejo grobi in neizprosni divjini, medtem ko se zlijejo s temi istimi elementi – od tod Bergarina ročno poslikana kamuflažna kopita z dodanim trakom za večjo teksturo in oprijem. Vse puške serije Wilderness so opremljene z zaključki Sniper Grey Cerakote® za napredno zaščito v izjemno surovem vremenu.

B14 SERIJA EXTREME
Serija Extreme prinaša natančnost cevi Bergara v linijo lovskih pušk, ki so cenovno dostopne resnim lovcem na veliko divjad. Ta puška, izdelana v Španiji, zagotavlja raven kakovosti in zmogljivosti, ki ji ni para v svojem cenovnem razredu. Puška Bergara Extreme Series Sporter združeno s flutirano (16,6 mm) cevjo Bergara iz nerjavečega jekla z Nerjaveče sivo Cerakote® prevleko. Cev ima navoj in dolžino 18″. Ta nova puška je dolga manj kot 1 meter in tehta manj kot 3 kg (6,6 lbs), zaradi česar je popolna za lov v gorah in težkih razmerah.

PREMIER SERIJA
Kakovost po meri v vsaki taktični in lovski puški, ki jo izdelamo, je prioriteta številka ena pri Bergari. Ustvarili smo serijo taktičnih in lovskih pušk Premier, ki služi kot razširitev serije po meri, vendar s standardiziranimi funkcijami za večjo učinkovitost pri proizvodnji in sestavljanju delov, ki resnim lovcem in strelcem zagotavlja cenovno ugodne puške.

SERIJA RIMFIRE
Serija Rimfire je naravni razvoj Bergare, ki nadaljuje svojo pot naprej. Zaradi dejstva, da že več kot desetletje izdelujemo zelo natančne cevi za centralni vžig na osnovi OEM, smo prepričani, da lahko zagotovimo izjemno zmogljivost in ustrezne funkcije, ki naredijo vašo izkušnjo streljanja z robnim strelivom uspešnejšo. Z našim naprednim strokovnim znanjem na področju inženiringa smo združili dve različni platformi, ki služita popolnoma različnim potrebam, kot sta streljanje in lov, pa tudi resno tekmovalno streljanje.

SERIJA ENOCEVNIH PRELAMAČ BA13
Naša serija BA13 TAKE DOWN je priljubljena izbira za gorski lov. Zaradi odlične okretnosti, lahkosti in natančnosti cevi BERGARA je enostrelna puška BA13 TD optimalna zmogljivost za puško za zalaz.

PREDSTAVLJENE KATEGORIJE
Bergara ustvarja razliko v proizvodnji in oblikovanju strelnega orožja in opreme, ki se prilagaja potrebam strelcev in lovcev po najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo na trgu.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.