close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Kahles

KAHLES je proizvajalec visokokakovostnih optičnih naprav z 120-letnimi izkušnjami pri razvoju in proizvodnji strelnih daljnogledov in dolgo zgodovino na lovskem trgu.
Kot eden najstarejših proizvajalcev strelnih daljnogledov na svetu so postavili številne mejnike. Danes pomagajo ambicioznim lovcem in športnim strelcem, da razširijo meje in izboljšajo svojo osebno zmogljivost s fascinantno preprostimi in pametnimi rešitvami.

V blagovni znamki HELIA nudijo tudi visokokakovostne dvoglede, strelne daljnoglede in daljninomere za lovsko uporabo.
Poleg tega zahtevni športni strelci in strokovnjaki v številnih disciplinah, kot so PRS, 3Gun, IPSC, Benchrest, F-class, Field Target cenijo natančnost in brezkompromisno kakovost njihovih serij K-serij strelnih daljnogledov.

Različni strelni daljnogledi KAHLES, kot so K1050i, K624i, K312i, K16i, K4i, K318i in še posebej novi K525i, navdihujejo športne strelce z vsega sveta. Predvsem zaradi izjemne natančnosti in odličnega razmerja med ceno in kvaliteto, strelni daljnogledi KAHLES uživajo ogromno priljubljenost med strelci.

Serija strelnih daljnogledov KAHLES HELIA, posebej razvita za lovce, je zelo cenjena. HELIA 1-5x24i je idealen za lov v pogonih, HELIA 2-10x50i je kot nalašč za zalezovanje in HELIA 2.4-12x56i je izvrstna za lov v slabih vremenskih pogojih, prav tako pa tudi na večje razdalje. 1-palčni HELIA 3 serijo sestavljajo strelni daljnogledi 3 3-9x42, HELIA 3 4-12x44i in HELIA 3 3-10x50i. Kompenzacija samodejne svetlobe in balističnih turret je nujna za profesionalne lovce.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.