close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Fluna Tec - Gun Coating

Fluna Tec - Gun Coating

Avstrijski Fluna Tec je razvil paleto inovatvnih izdelkov za zaščito in nego orožja ter ostale opreme. Revolucionaren napredek med dosedaj znanimi mazivi je naredil z keramičnim mazivom Gun Coating. Gun Coating je inovativno, tehnološko napredno, keramično mazivo. Odličen je za vzdrževanje in konzerviranje vseh vrst orožja in nožev. Njegove poglavitne prednosti pred do sedaj znanimi mazivi so, da je brez vonja in barve, ne pušča ostankov (ne dela šmira). Gun Coating daje dolgotrajni efekt z visoko proti-korozivno zaščito, zaradi suhe površine se na orožje ne lepi prah. Ne spremeni lastnosti od -40°C do 750°C. Orožje ščiti pred vodo, krvjo in znojem.

Gun Coating priporočajo in uporabljajo:

Blaser, Mauser, Anschütz, Steyr Mannlicher, Vöere, Rössler Waffen (Titan), Umarex, Hauptmann, Fanzoj Waffen, Scheiring, Pritz Jagdwaffen in mnogi drugi.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.