close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Dušilci poka

Uporaba dušilca poka na lovskem orožju ima več prednosti, med katerimi so:

  1. Zmanjšanje hrupa: Dušilec poka zmanjša hrup strelnega izstrelka, kar zmanjša stres in nevarnost poškodb sluha za lovca in vse druge ljudi v bližini. To je še posebej pomembno, če se strelja na območju, kjer je dovoljen lov v bližini naseljenih območij.

  2. Izboljšanje natančnosti: Dušilec poka lahko izboljša natančnost streljanja, saj zmanjšuje vzvratni sunek in vibracije orožja. S tem se zmanjša premikanje cevi, kar lahko izboljša natančnost pri nadaljnjih strelih.

  3. IDušilec poka lahko zagotovi tudi koristi za lovske pse. Glede na to, da so lovski psi pogosto v neposredni bližini orožja med streljanjem, lahko hrup, ki ga proizvede strel, močno vpliva na njihov sluh in fizično stanje. Dušilec poka zmanjša glasnost in silo zvoka, ki ga proizvede strel, kar zmanjša stres, ki ga psi doživljajo ob streljanju. To lahko zmanjša tudi tveganje za poškodbe sluha pri psih in izboljša njihovo udobje in varnost med lovom.

  4. Izboljšanje udobja: Dušilec poka lahko izboljša udobje lovca, saj zmanjšuje hrup in zmanjšuje vzvratni sunek in vibracije orožja. S tem se zmanjša utrujenost pri dolgotrajnem streljanju.

  5. Okoljska korist: Dušilci poka zmanjšujejo količino hrupa, ki se sprosti v okolje, kar lahko zmanjša negativne učinke na okolje in živali v bližini.

  6. Zakonski predpisi: V nekaterih državah je uporaba dušilcev poka na lovskem orožju dovoljena in celo spodbujena, kar pomeni, da lahko izpolnjujejo zakonske predpise, če jih ima lovec nameščene na svojem orožju.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.