Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Terra

Enostavni in robustni strelni daljnogledi linije TERRA® iz ZEISS-a. Izkusite legendarno kakovost ZEISSA v obliki, osredotočeni na bistvene elemente: enostavnost uporabe, trdnost in funkcionalna zasnova strelnega daljnogleda tvorijo idealno izhodišče v svet ZEISS-a. Strelni daljnogledi ZEISS TERRA zagotavljajo največjo robustnost in enostavnost uporabe. Kombinirajo že dokazano in uveljavljeno optiko in tehnologijo z robustno in funkcionalno obliko. Značilni modeli modela ZEISS TERRA 3X imajo tubus premera 1" in ¼ MOA natančne nastavljive klike. Strelni daljnogledi ZEISS TERRA 3X nudijo visoko kakovost za zmerno ceno. Daljnogledi so brez osvetljene pike.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.