slovenia croatian italian beta

Več pogledov

DDoptics Nachtfalke HDX 1.5-6x42 Gen. III

OCENI IN ZADENI 100 €!

Zaloga: Na zalogi

Cena: 699,00 €

Akcija: 665,00 €

Hiter predogled

DDoptics Nachtfalke HDX 1.5-6x42 Gen. III - Nov križ 4


30 let garancije

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

* Obvezna polja

Cena: 699,00 €

Akcija: 665,00 €

Podrobnosti

Robusten vsestranski daljnogled Nachtfalke HDX 1,5-6x42

Strelni daljnogled DDoptics Nachtfalke HDX 1,5-6x42 je posebej zasnovan za skupne love in lov na zalaz. V primeru, da se vam v pogonu divjad pristavi, z 6x povečavo lahko oddate zanesljiv strel. Daljnogled je izredno priljubljen tudi za visokogorski lov, predvsem zaradi majhne teže in same robustnosti optike.

Lov v tujini

Strelni daljnogled DDoptics Nachtfalke 1,5-6x42 je še posebej priljubljen pri lovu v Afriki in drugje po svetu. V primerih, ko se premer objektiva objektiva 42 mm izkaže za premajhen, se lahko Nachtfalke uporabi v kombinaciji z napravo za nočno opazovanje. V ta namen se lahko osvetlitvena pika prilagodi za iporabo z NV.

Osvetljeni križ- odličen pregled
Nov strelni križ 4N z osvetljeno piko se nahaja v drugem vidnem planu, zato se z večanjem povečave ne debeli. Idealna rešitev, ko je divjad hitra in za natančen strel na kratkih razdaljah, saj križ zagotavlja popoln pregled brez kakršnega koli odstopanja in oči samodejno najdejo sredino križa. Daljnogled je brez paralakse do 100m. Za pristreljenvanje križa ni potrebno imeti nobenih pripomočkov. Z vsakim obratom kupole, se križ premakne za 0,25 MOA (minute kota), kar je enako 7,3 mm na 100 m. Prilagoditev klikov omogoča absolutno natančnost in se lahko po preskusnem snemanju ponastavi na nič, če se uporabi več različnih strelivov in polnitev.

Skupno območje nastavitve:
530 klikov
enako 132,5 MOA po višini
enako 66,25 MOA po smeri

Priporočena uporaba:
Širokopasovni daljnogled je posebej primeren za hitro streljanje, kar je še posebej zanimivo za skupne love. Zahvaljujoč premeru objektiva objektiva 42 mm, se daljnogled še vedno lahko uporablja do poznega mraka, kar je tudi kot nalašč za lov iz zaprte preže.
Ta model se je izkazal tudi na lovskih potovanjih v Afriki. Objektiv je posebej primeren za kombinirano uporabo z napravo za nočno opazovanje.

Daljnogled ima tudi možnost "pametne" osvetlitve DDoptics IFiber

-

Katere so prednosti nove tehnologije DDoptics IFiber?

Več udobja in varnosti brez prilagajanja. Uporaba osvetljene pike je enostavnejša kot ponavadi. Preprosto obrnite gumb za brezstopenjsko nastavitev osvetljene optične točke na želeno svetlost. To je to! Vaš novi, inteligentni IFiber bo naredil ostalo.

Vaše gibanje aktivira osvetljeno piko. (Motion control - Nadzor gibanja)

Zelo sodobno pozicijsko in gibalno tipalo zaznava vsako gibanje in pozicijo optike. Krmilnik interpretira te podatke tako, da je piksel za osvetlitev lahko kjer koli je to potrebno. Na ta način se maksimalna moč varčuje..

Funkcija gor in dol (Angle-Control)

Če presegate kot 45 stopinj (višje ali nižje), osvetlitev preveri, če streljate navzgor ali navzdol. Če se po nekaj minutah ne vrnete v normalno mesto za streljanje, se osvetlitev ugasne, oziroma preide v način mirovanje.

Način prevoza (nadzor položaja in krmiljenje kota)

Med transportnim načinom (obešanje puške na ramo ali leži na strani) se osvetlitvena pika ne aktivira s premikom. Ko optiko privedete v običajen položaj streljanja, se IFiber Controller ponovno odzove na gibanje. Kratek vlečenje ali nagibanje znova aktivira osvetlitev v predhodno nastavljeni svetlosti (IFiber-Memory-Control).

Kako deluje IFiber:
Logični odgovor je: najsodobnejša mikro tehnologija. Novi kontroler za osvetlitev je opremljen z najsodobnejšo mikro tehnologijo. Z ultra modernim senzorjem gibanja in položaja se zabeleži vsako gibanje in položaj optike. Te informacije zaznava krmilnik, da vam omogoča, da je pika osvetlitve na voljo, ko jo potrebujete, hkrati pa prihranite največjo količino energije. Ta nadzor ima porabo energije, ki ni višja od samopraznjenja baterije.

Če IFiber v več kot treh urah ne opazi nobenih dejavnosti, se lahko elektronika popolnoma izklopi. Tako krmilnik omogoča popolno zaščito baterije. Po izklopu ni mogoče aktivirati brez vaše pomoči. V tem stanju je vaša baterija čim bolj zaščitena pred izpraznitvijo s strani potrošnika (Controller, light).

Znova zaženite prek ponastavitve

Če želite znova zagnati osvetlitev, postavite gumb za osvetlitev na ničelno mesto za dve sekundi. Po tem lahko osvetlitveno piko znova uporabite kot običajno.

.