slovenia croatian italian beta

Več pogledov

DDoptics V6 1-6x24 HDX - Crosshair

OCENI IN ZADENI 100 €!

Zaloga: Na zalogi

Cena: 1.038,00 €

Akcija: 989,00 €

Hiter predogled

DDoptics V6 1-6x24 HDX - Crosshair


30 let garancije

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

* Obvezna polja

Cena: 1.038,00 €

Akcija: 989,00 €

Podrobnosti

Izjemno vidno polje: DDoptics V6 1-6x24


Strelni daljnogled DDoptics V6 1-6x24 vas nebo razočaral. Z dolžino 275 mm, težo 420g in tubo 30mm bo daljnogled ustrezal montaži vsake puške. Daljonogled ima izjemno vidno polje 38.4 m na 100 m. Na najmanjši povečavi je daljnogled enakovreden rdeči piki in je tako idealen za hitre strele na bežečo divjad.

Velik Zoom, impresivna izhodna pupila
Zahvaljujoč 6x razponu med največjo in najmanjšo povečavo V6 1-6x24 je daljnogled primeren az vse situacije. Pri najmanjši povečavi, z lahko spremljate bežečo divjad tudi če jo imate v neposredni bližini, hkrati pa lahko z 6x povečavo ustrelite tudi na 100m ali več, v kolikor je divjad bolj oddaljena. Tako je daljnogled primeren tako za skupne love, kot tudi za love na zalaz. Velika izhodna pupila (12.0-4.1 mm) vam omogoča, da lahko pri najmanjši povečavi streljate z obema očesoma odprtima. 

Osvetljena pika v strelnem križu
Duplex osvetljen križ obdrži svojo velikost ne glede na povečavo, saj je križ pozicioniran v drugem vidnem planu. Osvetljena točka je brezstopenjsko nastavljiva, pri največji jakosti je zelo dobro vidna tudi v snegu in soncu, pri najmanjši povečavi je pa komaj vidna, kar je zelo pomembno za lov v mraku. Stikalo osvetlitve je locirano na levi strani daljnogleda in je zelo lahko dostopno. Z vsakim klikom se križ premakne 0.25 MOA oziroma 7.3 mm na 100 m. Precizni mehanizem skrbi za 100% ponovljivost klikov in preprečuje plezanje zadetkov ob premikanju križa. Obroček za spreminjanje povečave je proti zdrsen in dovolj velik, da ga lahko premikate tudi z rokavicami v ekstremno nizkih temperaturah

Total adjustment range: 
554 klikov
enako 138 MOA 
enako 69.25 MOA po smeri

Priporočena uporaba:

Daljnogled je zaradi svoje variabilne povečave od 1-6x izjemno primeren za skupne love, love na zalaz in pa tudi za IPSC športno streljanje. Rdeča pika in skoraj 40m vidnega polja omogočajo tako strele na blizu kot na daleč, pri 1x povečavi pa je optika enako oziroma še bolj uporabna kot samo rdeča pika (kot je naprimer Aimpoint)

.

Daljnogled ima tudi možnost "pametne" osvetlitve DDoptics IFiber

-

Katere so prednosti nove tehnologije DDoptics IFiber?

Več udobja in varnosti brez prilagajanja. Uporaba osvetljene pike je enostavnejša kot ponavadi. Preprosto obrnite gumb za brezstopenjsko nastavitev osvetljene optične točke na želeno svetlost. To je to! Vaš novi, inteligentni IFiber bo naredil ostalo.

Vaše gibanje aktivira osvetljeno piko. (Motion control - Nadzor gibanja)

Zelo sodobno pozicijsko in gibalno tipalo zaznava vsako gibanje in pozicijo optike. Krmilnik interpretira te podatke tako, da je piksel za osvetlitev lahko kjer koli je to potrebno. Na ta način se maksimalna moč varčuje..

Funkcija gor in dol (Angle-Control)

Če presegate kot 45 stopinj (višje ali nižje), osvetlitev preveri, če streljate navzgor ali navzdol. Če se po nekaj minutah ne vrnete v normalno mesto za streljanje, se osvetlitev ugasne, oziroma preide v način mirovanje.

Način prevoza (nadzor položaja in krmiljenje kota)

Med transportnim načinom (obešanje puške na ramo ali leži na strani) se osvetlitvena pika ne aktivira s premikom. Ko optiko privedete v običajen položaj streljanja, se IFiber Controller ponovno odzove na gibanje. Kratek vlečenje ali nagibanje znova aktivira osvetlitev v predhodno nastavljeni svetlosti (IFiber-Memory-Control).

Kako deluje IFiber:
Logični odgovor je: najsodobnejša mikro tehnologija. Novi kontroler za osvetlitev je opremljen z najsodobnejšo mikro tehnologijo. Z ultra modernim senzorjem gibanja in položaja se zabeleži vsako gibanje in položaj optike. Te informacije zaznava krmilnik, da vam omogoča, da je pika osvetlitve na voljo, ko jo potrebujete, hkrati pa prihranite največjo količino energije. Ta nadzor ima porabo energije, ki ni višja od samopraznjenja baterije.

Če IFiber v več kot treh urah ne opazi nobenih dejavnosti, se lahko elektronika popolnoma izklopi. Tako krmilnik omogoča popolno zaščito baterije. Po izklopu ni mogoče aktivirati brez vaše pomoči. V tem stanju je vaša baterija čim bolj zaščitena pred izpraznitvijo s strani potrošnika (Controller, light).

Znova zaženite prek ponastavitve

Če želite znova zagnati osvetlitev, postavite gumb za osvetlitev na ničelno mesto za dve sekundi. Po tem lahko osvetlitveno piko znova uporabite kot običajno.

.