close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Pripomoček za klicanje srnjaka Buttolo

HUBERTUS piščalka Butolo
Cena: 34,90 €

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Imate vprašanje o Pripomoček za klicanje srnjaka Buttolo?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Pripomoček za klicanje srnjaka Buttolo

Cena: 34,90 €
Pripomoček za klicanje srnjaka Buttolo HUBERTUS piščalka Butolo https://slovarms.si/media/catalog/product/cache/1/small_image/330x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/u/buttolo.jpg
34.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. Ocena

  piščalka se je na testu ko sem jo kupil odrezala zelo dobro:

  Napisal/a Rok
Prikaži več
Prikaži manj

NAVODILA ZA UPORABO

Klic srnjaka

Buttolo primemo v roko tako kot je prikazano na sliki A in stisnemo do polovice tako kot prikacuje slika B.

2 odsekana kratka piska „FIE“ z 3 sek. pavzo, sledi  10 sek. pavza, nato  3 kratki piski s 3 sek. pavzo, sledi 10 sek. , ponovno 2 kratka piska  ….

 

                         FIE - 3sek.- FIE ____10sek. ________ FIE – 3sek. – FIE  – 3sek. – FIE _____10sek. ______ FIE - 3sek.- FIE________

__10 sek.____ FIE – 3sek. – FIE  – 3sek. – FIE ________10sek. ________ FIE - 3sek.- FIE__10 sek.____ FIE – 3sek. – FIE  – 3sek.

 

Po zgoraj opisani temi naredimo 2 do 3 minutno pavzo., nakar temo ponovimo. Po končanem klicanju zapustimo kraj klicanja kar se da tiho.

 

Klic prestrašene srnjadi

Buttolo primemo v roko tako kot je prikazano na sliki A in stisnemo do točke kot je prikazano na sliki C. S tem izvabimo ton „ PIA“.

Po prvem klicu PIA naredimo kratko pavzo, nato  PIA s 3 sek. pavzo, PIA s 3 sek. pavzo, PIA s 5 sek. pavzo,  PIA s 3 sek. pavzo,  PIA s 3 sek. pavzo, sledi 15 sek. pavza, ponovno PIA s 3 sek. pavzo, PIA s 3 sek. pavzo, PIA s 5 sek. pavzo, PIA s 3 sek. pavzo, PIA s 3 sek. pavzo, PIA z 2 min. pavzo. Zadnje tri tone naredimo s tresočo roko in energičnim stiskom. Po zadnjem pisku na stojišču mirujem še najmanj 15 minut.

PIA_______PIA -3 sek.- PIA – 3 sek.- PIA -5 sek.____ PIA -3 sek.- PIA – 3 sek.- PIA ___15 sek._____________

 

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.